Zegno Fotografie

fotografen noord holland
Foto's zijn beelden die de realiteit weergeven op een eigentijdse, unieke, verhalende en soms kunstzinnige manier.

Onder kunst wordt verstaan alles wat door een mens is gemaakt en dat tot doel heeft de menselijke zintuigen en geest te prikkelen door originaliteit en/of schoonheid.

Zo zien wij fotografie ook. Zegno als fotograaf stelt tot doel om originele en mooie foto's te creƫren, waarbij uw persoonlijke of zakelijke uitstraling als uitgangspunt worden gesteld. Wij onderscheiden ons ten aanzien van andere fotografen door onze eigentijdse en soms eigenwijze creativiteit. Onze foto's zijn te kenmerken als puur, inspirerend en aansprekend.

Zegno is gedreven door passie en onze visie leeft voort in uw foto's.

Zegno is een opkomende fotograaf die landelijk haar diensten aanbied. Zegno is voornamelijk een mobiele fotograaf die niet gebonden is aan een vaste fotostudio. In onze ogen zijn foto's beelden die de realiteit weergeven op een eigentijdse, unieke, verhalende en soms kunstzinnige manier.

Diensten fotograaf

Mobiele fotograaf

De diensten van fotografie lopen uiteen van portret, productfotografie tot landschap en kunstfotografie.Indien gewenst kan de hulp ingeroepen worden van visagiste en haarstyliste.

Zegno is niet alleen werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Purmerend en Noord Holland, maar ook daarbuiten. Zegno is voornamelijk een mobiele fotograaf die niet gebonden is aan een vaste fotostudio /locatie. Uiteraard staat het u vrij om vrijblijvend kennis met mij te maken.

Portret

Het gaat om jou...

betaalbare fotograaf Purmerend

De mens, de uitdrukking, de uitstraling en de innerlijke ik als uitgangspunt. Dat is potret fotografie. Dit kan in de studio zijn maar ook in de persoonlijke of zakelijke omgeving.

In deze stijl van fotograferen wordt iets ontsluierd, iets overgebracht, een indruk vastgelegd.